Werkwijze

Hoe werken we? stap voor stap! 
Met veel oog voor detail!

Wij staan garant voor een tuinrealisatie van A tot Z. Van tuinontwerp tot tuinrealisatie én tuinonderhoud. Met veel genoegen coördineren wij uw tuinproject van het begin tot het einde. Wilt u een deel van het project liever zelf doen? Geen probleem, dat kan! Hieronder leest u meer over ons stappenplan.

Stap 1 Vrijblijvende consultatie

We bespreken samen uw wensen en ideeën over uw tuin en adviseren u over de mogelijkheden (en eventuele beperkingen) van uw perceel. We doen dit graag bij u thuis om ook een goed beeld te krijgen van de woning, de ligging, de afmetingen en bestaande elementen.

Wij geven u in onze vrijblijvende offerte graag een kostenindicatie per onderdeel.

Stap 2 Tuinontwerp

Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met een eerste tuinontwerp. Binnen een 2 tal weken na uw akkoord, ontvangt u van ons een eerste concept. Hierin wordt de basis van de indeling en vormgeving opgenomen. Een gedetailleerde uitwerking is nog niet toepassing, maar we houden wel reeds rekening met de functionele eisen. Dit eerste concept bespreken we uitvoering. Op basis van uw feedback passen we (indien nodig) het voorontwerp aan tot het door u gewenste resultaat. Daarna wordt het voorontwerp omgevormd in een definitief ontwerp. Van het definitieve ontwerp ontvangt u een 3D-plan. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften, kunnen wij ook voorzien in een bodemanalyse, beplantingsplan en/of sfeerverlichtingsplan. 

Stap 3 Tuinrealisatie

Heeft u ook uw goedkeuring verleend aan het offerte-onderdeel voor de realisatie van het plan, dan plannen wij in overleg met u het startmoment van de realisatiefase. U kunt bij de aanleg rekenen op kwaliteit, vakmanschap en jarenlange ervaring.

Stap 4 Tuinonderhoud: uw tuin, onze zorg!

Wij trachten onze tuinen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te creëren, maar geen onderhoud aan uw tuin bestaat jammer genoeg niet. Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen, maar wilt u wel maximaal genieten van een verzorgde en aantrekkelijke tuin het hele jaar door, dan verzorgen wij nadien met veel plezier het onderhoud. Op basis van een onderhoudscontract of op afroep.

.