Werkwijze

Hoe werken we? stap voor stap! 
Met veel oog voor detail!

Wij staan garant voor een creatief tuinontwerp van A tot Z.  Een tuinplan begint bij ons altijd met een brainstorm-moment op de werf zelf.  Alvorens we achter de tekentafel gaan zitten,  vertoeven we graag enkele uren / dagen op jullie perceel om “voeling” met de woning en omgeving te krijgen.  

Stap 1 Vrijblijvende consultatie

We bespreken samen uw wensen en ideeën over uw tuin en adviseren u over de mogelijkheden van het perceel.  Hiervoor ontvangen we jullie graag in “ons kleine tuincafé” waar we een duidelijk beeld vormen van jullie wensen aan de hand van een éérste moodboard.  Deze fysieke bespreking vinden we best belangrijk in de voorontwerpfase van het tuinproject.  Daarna kunnen we u in onze vrijblijvende offerte graag een kostenindicatie per onderdeel geven.

Stap 2 Tuinontwerp

Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met een eerste tuinontwerp. Hierin wordt de basis van de indeling en vormgeving opgenomen. Een gedetailleerde uitwerking is nog niet toepassing, maar we houden wel reeds rekening met de functionele eisen. Dit eerste concept bespreken we uitvoerig. Op basis van uw feedback passen we (indien nodig) het voorontwerp aan tot het door u gewenste resultaat.

Daarna wordt het voorontwerp omgevormd in een definitief ontwerp. Van het definitieve ontwerp ontvangt u een 3D-plan. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften, kunnen wij ook voorzien in een bodemanalyse, beplantingsplan en/of sfeerverlichtingsplan. 

Stap 3 Tuinaanleg

Tot slot kunnen we samen met u opzoek gaan naar een geschikte aannemer om de werken te laten uitvoeren of kunnen we een stappenplan maken voor de handige doe het zelver.
.